Upravo čitate
Više ne čekam frendice jer tako nigdje neću otići

Više ne čekam frendice jer tako nigdje neću otići

Friends

Puno puta sam čula od žena da pokušavaju mjesecima doći ili na Business Cafe ili na neki drugi event koji organiziram, ali eto ne mogu nikako uloviti ili nagovoriti prijateljicu da ide s njima.

I tako život bude na čekanju i tako prolaze prilike.

Znate ono, htjeli ste na radionicu, konferenciju, event, ali eto frendica baš ne može.
Pa ste htjeli u kino, na večeru, izlazak, izložbu, ali eto frendica baš ne može.

Koliko ste toga što Vam je bilo važno propustile, čekajući na taj način svoje prijateljice?

A kako bi bilo da tamo gdje želite odete same?

Možda se na prvu ne čini da je jednaki gušt kao u dvoje, no kako bi bilo da ipak odete na tu radionicu ili event, dođete po Vama potrebna znanja i kontakte.

Jer, ruku na srce, super je ako dođete sami. Kad dođete s frendicom držite se nje i nikog novog ne upoznate. A to je šteta. Radije dođite na ono što Vas zanima.

Što će se desiti?

Bez brige, nitko ne vidi da ste došle same i još važnije, niti to koga zanima. Svi ljudi gledaju sebe, imaju dosta svojih problema i previše, da bi stigli razmišljati i o Vama. Pa nismo tinejdžerice na srednjoškolskom tulumu. Dakle, što će se desiti?

Možda će Vas zanimati
korona kriza

Upoznat ćete nove žene, istomišljenice, steći nova znanja, kontakte, sklopiti posao, a možda i naći novu prijateljicu. Stoga, ne čekajte da se prijateljica odluči niti da Vas spriječi u onom što ste naumile.

Otiđite tamo gdje želite i tamo Vas čekaju nove prijateljice. Sigurno. Provjereno. Više puta.

 

Piše: Kristina Ercegović, urednica; kristina@zaokret.com; www.kristinaercegovic.com

Napomena: nisam financijski niti investicijski savjetnik stoga ono što pišem ne predstavlja takav savjet. Za takvo nešto potražite pomoć stručnjaka. Teme koje obrađujem imaju za cilj potaknuti vas na razmišljanje o važnosti osobnih financija. Za točnost podataka ne mogu garantirati, pa svakako savjetujem da sve prije provjerite prije no što se odlučite za bilo kakvu akciju.
POGLEDAJ KOMENTARE (0)

Ostavi Komentar

Your email address will not be published.

2020. © Žene i novac - Sva prava pridržana.

Vrati se na vrh