Upravo čitate
Pripadnice horoskopskih znakova i njihov odnos prema novcu

Pripadnice horoskopskih znakova i njihov odnos prema novcu

Pripadnice horoskopskih znakova

Napomena: tekst je isključivo zabavnog karaktera, svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna. 🙂

Ovan

Pravi je leader! Novi projekt koji zvuči super? Može! Ako će joj donijeti zaradu odmah i sad, ako jučer već nije mogao ;). Dugoročno planiranje, plan B? Kako da ne. Potencijalni problemi i štednja? No risk, no profit je njen odgovor na sve. Poraz? Ne baš. Ratnički duh je ipak stvoren za osvajanje idućeg projekta ;). A dok ga ne nađe, u nestrpljivosti će potrošiti ostatak novca na novu sportsku opremu i druženja, pa neće valjda doma sjediti prekriženih ruku?

Bik

Ona ima rogove, ali jako različite od prethodnih. Rizični potezi? Pa nije luda da ostane gladna! Kako bi si priuštila fine večere, izlaske, masaže? Često ćete čuti da su ove žene štedljive. Istina je da vjeruju samo u postupnu zaradu i sigurne investicije, ali žena Bik koja ne troši na život i uživanje? Teško. I na kraju krajeva, zašto ne bi?

Blizanac

Žena blizanac i novac? Novac, što je to? Ah da, nešto što joj plaća sve te kave s prijateljima, izlaske, nove mobitele (jer se na prošli slučajno prolilo piće pri zadnjem izlasku na Zrće) itd. Štednja? Investicije? Čuli bi je samo kako zijeva i odlazi negdje gdje se priča nešto zabavno. Ne opterećujte je s novcem, ionako će se već nekako nešto naći ( i/ili posuditi). Potrošeni novac je njoj prohujao s vihorom ;).

Rak

Štedi za crne dane jer ne daj Bože da nekome u obitelji zatreba, što ćemo onda? Jedino se na obitelj troši. Na r od rizika bi bila već na pola puta do kuće koja joj je najveći izvor sigurnosti. Vjeruje jedino u dugoročno ulaganje i siguran rad. Ako čuje da se negdje povoljno prodaje zemlja na kojoj bi kroz život mogla dati izgraditi nekretninu koju bi ostavila budućim pokoljenjima u nasljedstvo-nitko sretniji od nje!

Lav

Živi za raskošan luksuz! Skupi auti, jahte, odjeća, svo blještavilo koje kao da ne postoji ako nije i cijelom svijetu na displayu. Minus na računu, krediti? Nema problema, sve samo da ne mora spasti na standard prosječnog života. Ulaganje u kreativne ideje? Uvijek! A onaj tko im se ne divi, dobiva otkaz. Tko bi mogao to bolje smisliti od nje?

Djevica

Detaljno isplanira godišnju štednju za cijeli životni vijek. Financijska analitika i predikcije profesionalne razine prije svakog odlaska u shopping, sortirane liste i planovi u različitim bojama i kategorijama za vođenje kućnog budžeta su nužne kao kisik. Kao što će djetetu zasjati oči u slastičarnici, tako će ona istim entuzijazmom kupovati u dućanima organske hrane i biljnim ljekarnama-postoji li bolja investicija od te?

Vaga

Ona će se naći (opet) u parfumeriji ili kozmetičkom salonu i pri plaćanju će shvatiti da u novčaniku nema ništa, provući jednu od kartica koje ima pretpostavljajući da će (valjda?) proći. Ako ne, pozove ona ili partnera ili nekog od prijatelja da joj uskoče. Ipak je ona ogrlica koju je jučer kupila bila prijeko potrebna za večerašnji outfit. Ulaganje u budućnosti? Hmm, možda, nije sigurna, ako odluči javi se, iako možda bolje da joj partner odradi taj dio?

Škorpion

Ima animalni instinkt za investiranje i baratanje tuđim novcem. Dojavit će njoj i anđeli i demoni gdje i kako treba, što rizičnije i opasnije to bolje i slađe – samo je nemojte nikada pitati gdje i na što troši novac. Bankrot? Pa još najbolje da ga ne doživi i svima ne dokaže kako se i iz groba i pepela može dignuti još jača.

Strijelac

Sigurno u novčaniku ima većinu svjetskih valuta pa joj se dok časti prijatelje i plača večeru potkrade koji Euro ili Dolar pri plaćanju, ali najveća valuta koju cijeni je iskustvo. Mirisu i zovu stranih kultura i edukacija je nesposobna odoliti i jedine su investicije koje cijeni. Spakirani kovčeg i putna karta, svo bogatstvo koje joj treba, a novac samo nestaje sam od sebe. Posudi i vrati, ipak je štiti jupiterovska sreća.

Jarac

Ništa ne može spriječiti za ostvarenje financijskih planova i neće imati mira dokle god ne postane šef svima. Štedljivost, upornost i težak rad je ono što im garantira zaradu, ali potrošnja na užitak? Čemu ako nije koristan? Ako ne pridonosi dodatnoj zaradi i napredovanju? Ako nije dugoročno isplativo?

Možda će Vas zanimati
prazan novčanik

Vodenjak

Sve što ima uložit će u svoje vizionarske ideje kojima želi ovo društvo učiniti boljim mjestom. Jesu li izvedive? Naravno, za nekih 50-ak godina kada mainstream pohvata što je to što ona uopće govori. U hodu će pozajmiti od drugih i boriti se protiv države i hijerarhijskog sustava da joj osigura novčana sredstva za njenu zamisao. Dok se ne prebaci na iduću. Jer, toliko je toga nepravednog u društvu…

Riba

Uvijek će uskočiti drugome financijski u pomoć. Posuditi prijatelju u nevolji? Naravno, zašto ne? Možda zato jer si i sama u debelom minusu? Novci ionako nisu važni, teško je ljudima, treba im pomoći. Suradnik im predloži financijsko ulaganje i obeća brda i doline? Čemu provjeravati i sumnjati kada mogućnost o idealnoj zaradi zvuči tako primamljivo?

 

Piše: Kristina Bradarić, Facebook: Kristinin astrološki kutak

Foto: Ingram Image

Napomena: nisam financijski niti investicijski savjetnik stoga ono što pišem ne predstavlja takav savjet. Za takvo nešto potražite pomoć stručnjaka. Teme koje obrađujem imaju za cilj potaknuti vas na razmišljanje o važnosti osobnih financija. Za točnost podataka ne mogu garantirati, pa svakako savjetujem da sve prije provjerite prije no što se odlučite za bilo kakvu akciju.
POGLEDAJ KOMENTARE (0)

Ostavi Komentar

Your email address will not be published.

2020. © Žene i novac - Sva prava pridržana.

Vrati se na vrh