Upravo čitate
Najčešća pogreška žena kod upravljanja novcem u braku

Najčešća pogreška žena kod upravljanja novcem u braku

Najcesca pogreska zena

Žene premalo cijene sebe i svoj doprinos.

Od toga sve počinje i na tome sve završava. Ženama se od rođenja ugrađuje da mi moramo sve činiti, obaviti, preuzeti, a zauzvrat ne smijemo tražiti ništa. Kult žrtve je najveći neprijatelj žena na ovim prostorima. Uglavnom su nam ga usadile naše majke. Kad se mi promijenimo, promijene se i odnosi u koje ulazimo.

Žena koja nema mentalitet žrtve neće ni pogledati muškarca koji je ne poštuje i nije spreman podijeliti sva prava kao i obaveze. Naprosto se takav neće ni pojaviti u njezinom životu. Odnosno, ona njemu neće biti privlačna, smatrat će da je previše ovo ili previše ono.

Najgore što žena može učiniti je u potpunosti prepustiti vođenje svih financija suprugu. Imajte stvari na oku jer ako krene nizbrdo, bit će vam lakše uhvatiti se u koštac sa svime.

 

Autorica: Viktorija Knežević

Odvjetnica/Attorney at law

Možda će Vas zanimati

 

Foto: Ingram Image

Napomena: nisam financijski niti investicijski savjetnik stoga ono što pišem ne predstavlja takav savjet. Za takvo nešto potražite pomoć stručnjaka. Teme koje obrađujem imaju za cilj potaknuti vas na razmišljanje o važnosti osobnih financija. Za točnost podataka ne mogu garantirati, pa svakako savjetujem da sve prije provjerite prije no što se odlučite za bilo kakvu akciju.
POGLEDAJ KOMENTARE (0)

Ostavi Komentar

Your email address will not be published.

2020. © Žene i novac - Sva prava pridržana.

Vrati se na vrh