Upravo čitate
3 programa iz djetinjstva i kako su povezani s nemogućnosti obilja

3 programa iz djetinjstva i kako su povezani s nemogućnosti obilja

Obilje

Je li vam ikad palo na pamet odakle proizlazi potreba za obiljem?

Možda se poimanje te riječi od čovjeka do čovjeka razlikuje, ali zajednički nazivnik za sve nas je isti. Obilje je stanje u kojem su sve naše potrebe zadovoljene.

Budimo iskreni, sve što radimo, sve čemu težimo i svi naši ciljevi vode upravo u tom smjeru.

Da vam malo pomognem, reći ću vam da je ta naša potreba potpuno prirodna i razumna jer obilje smo svi već doživjeli. Da, jesmo. Bili smo jako mali, ali postojao je period u našem životu kad smo živjeli u apsolutno savršenim uvjetima. Možda se vi toga ne sjećate, ali zapis u vašem umu zasigurno postoji. I da stvar bude još i bolja, tada niste morali napraviti baš ništa da biste to obilje, u kome ste živjeli, i zaslužili. Jednostavno ste ga samo-uživali.

Na savršenoj temperaturi za život, uz obilje hrane, osjećali ste se sigurno, zaštićeno i voljeno. Naime, tako ste živjeli punih devet mjeseci u trbuhu svoje majke.

Dolaskom na ovaj svijet, tj. vašim rođenjem, u prvo vrijeme stvari se nisu puno promijenile. Sve što ste napravili, bez obzira koliko nespretno ili nesavršeno, bilo je nagrađivano pohvalama s puno ljubavi i oduševljenja.

A onda su polako počele promjene… I niste znali zašto niti zbog čega se one zbivaju, ali pohvale su postajale sve rjeđe, a sve je više bilo zahtjeva i upozorenja.

Kao i svako drugo dijete, potpuno bespomoćno da se brine o sebi i potpuno ovisno o svojim autoritetima: roditeljima, bakama ili tetama koje su vas čuvale, počeli ste učiti nešto sasvim suprotno od stanja u kome ste rasli dok ste bili u majčinom trbuhu ili prvih mjeseci vašeg života jer slušajući svakodnevno ono što vam govore oni kojima ste najviše vjerovali, njihova uvjerenja postala su vaša. Njihovi programi-instalirani su u vas.

Ne možeš imati sve što poželiš! Moraš se zadovoljiti s malo.

Život je težak i pun patnje. Moraš se namučiti da bi nešto stvorio i imao!

Novci ne rastu na grani. Nikada ih nema dovoljno.

Poznato? Vaše riječi ili riječi vaših roditelja?

To čak nije niti bitno jer ono što je najbitnije u cijeloj priči je to što tu ciklus ne prestaje. On se nastavlja!

…jer VI ste ti koji ga prenosite dalje na svoju djecu!

Jedna od najboljih afirmacija koje sam čula u skorije vrijeme glasi: Ja sam kanal kroz koji teče obilje!

Možda će Vas zanimati
Women Making Pelmeni 3893532

No, da bi obilje ponovno poteklo vašim životom, potrebno je ukloniti blokade, prepreke i UVJERENJA koja vas sputavaju da biste ponovno osjetili stanje u kojem su sve vaše potrebe zadovoljene.

Da, to je moguće.

Kako? Za početak prisustvovanjem na konferenciji Žene i novac u Zagrebu, 12. listopada 2019.g.

I radom sa sobom. Može i sa mnom, ciljano, sigurno i djelotvorno-Terapijom Brze Transformacije.

Vidimo se!

 

Piše: Iva Mladenić Radošević, iva.mladenic.radosevic@gmail.com, www.transformirajse.com

Foto: Ingram Image

Napomena: nisam financijski niti investicijski savjetnik stoga ono što pišem ne predstavlja takav savjet. Za takvo nešto potražite pomoć stručnjaka. Teme koje obrađujem imaju za cilj potaknuti vas na razmišljanje o važnosti osobnih financija. Za točnost podataka ne mogu garantirati, pa svakako savjetujem da sve prije provjerite prije no što se odlučite za bilo kakvu akciju.
POGLEDAJ KOMENTARE (0)

Ostavi Komentar

Your email address will not be published.

2020. © Žene i novac - Sva prava pridržana.

Vrati se na vrh